APSX3024SW

1,249.001,299.00 (-4%)

Në Stok

Inverter / Karikues Triplite APSX3020SW është një burim i besueshëm i energjisë për një
gamë të gjerë të pajisjeve duke filluar nga ndriçimi deri tek kompjuterët laptop dhe
pajisje monitoruese të ndjeshme.

Pa tym, karburant apo zhurmë të tepërt, kjo është një alternativë e shkëlqyeshme e gjeneratorit.

3000W APS X Series 24VDC 230V Inverter/Charger with Pure Sine-Wave Output, Hardwired

Menu