APSINT3636VR Tripp Lite Inverter-Charger 3600Watt, 24V ne hyrje

830.00

Në Stok

Inverter / Karikues APSX1250 është një burim i besueshëm i energjisë për një
gamë të gjerë të pajisjeve duke filluar nga ndriçimi deri tek kompjuterët laptop dhe
pajisje monitoruese të ndjeshme.

Pa tym, karburant apo zhurmë të tepërt, kjo është një alternativë e shkëlqyeshme e gjeneratorit.

Ofron energji të pastër 230V AC nga burimi i energjisë AC ose DC

Fuqi e vazhdueshme e daljes 3600W; Fuqia maksimale 7200W

Korrigjon rrjedhjet dhe mbingarkesat pa përdorur energjinë e baterisë

Përfshin modulin e telekomandës Tripp Lite APSRM4

Menu