MONITOR HP 24″ – HP24o

133.00

Në Stok

Shijoni filmat e fundit dhe lojrat atraktive me pamjen shume te kjarte te HP 24O..

HP 24o, Full HD, 24 Inch, 1 ms 60 Hz Gaming Monitor (1 HDMI, 1 DVI, 1 VGA) – Black

Menu