PC Lenovo Ideacentre 510S + Monitor Lenovo C24-10

459.00479.00 (-4%)

Në Stok

I dizejnuar me nje procesor te fuqishem te gjenerates se nente, ky kompjuter ju mundeson juve dhe familjes suaj te lidheni, te shikoni, te punoni, te luani …

CPU                    core i3-9100

RAM                   8GB

SSD                    256GB

Monitor              23.6″

Të përfshira      Keyboard, Mouse

Menu