Printer HP Laserjet M15A

76.0087.40 (-13%)

Në Stok

Provoni cilësinë profesionale nga HP Laserjet dhe përfundoni shpejt projektet

Formati                         A4

Lloji                               B&W-laser

Printimi                        600x600dpi – 18 S/​min (A4)

Kapaciteti i letres       150 fletë

Memoria                       8MB (RAM)

Konektorët                   USB 2.0

Menu