Scoolboard OPS 4K 65”

2,850.002,900.00 (-2%)

Në Stok

Ekrani interaktiv me prekje Scoolboard 4K përmban sistem Android 8.0 dhe sistem OPS Windows 10Pro. Rezolucioni i tij 4K UHD lehtëson prezantimet dhe bashkëpunimin në klasë apo zyrë

 Modeli: LE065MD

 Ekrani: 65″

 Rezolucioni: 4K UHD

 Android: 8.0/ ARM Cortex A73+A53/ 3GB RAM / 16GB Hdd

 OPS: Procesor i3/ 4GB Ram/ 500 HDD

 Dimensionet: 1506.3 x 96.1 x 901.3 mm

 

 

Menu