TRIPPLITE INVERTER APSX2012SW

910.00949.00 (-4%)

Në Stok

Inverter / Karikues Triplite APSX2012SW është një burim i besueshëm i energjisë për një
gamë të gjerë të pajisjeve duke filluar nga ndriçimi deri tek kompjuterët laptop dhe
pajisje monitoruese të ndjeshme.

Pa tym, karburant apo zhurmë të tepërt, kjo është një alternativë e shkëlqyeshme e gjeneratorit.

2000W APS X Series 12VDC 230V Inverter/Charger with Pure Sine-Wave Output, Hardwired

Menu